De lekkerste belegde broodjes met de kwaliteit van het huis

Het assortiment belegde broodjes van de Zaak vol Smaak is ideaal voor een lunch, een vergadering of zomaar tussendoor. Kwaliteit van vroeger en ambachtelijk bereid met verse ingrediënten. Lekker, vers en ambachtelijk. U kunt zelf bepalen welk broodje en welk beleg u wenst voor een vaste lage prijs.
Eet smakelijk!

Ook lekker voor bedrijven
Heeft u een vergadering, pauze of krijgt u klanten op bezoek die u een broodje wilt aanbieden, dan zet u met onze broodjes iets lekkers op tafel.

Levering op locatie
Bent u op zoek naar lekkere, gezonde én betaalbare broodjes voor uw bedrijf of evenement? Snels levert ook aan bedrijven en groepen op locatie. Bestellen is heel eenvoudig en kan via de website. U kiest uw belegde broodjes, vult het online bestelformulier in en wij leveren op het door u gewenste moment. Voor lunchcatering, een bestelling op maat of meer informatie, kunt u ons ook bellen op 0416-311353.

Bezorging op locatie in regio de Langstraat; waaronder de plaatsen Waalwijk, Sprang-Capelle, Raamsdonksveer,’s-Gravenmoer is gratis vanaf € 25,-. Levering in Waspik is altijd gratis.

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl | Privacy statement