Catering, barbecue, wokken, hapjes & amuses en hapjespan

Catering op maat, complete bbq’s en wokmenu's en luxe hapjes en amuses

Bourgondisch genieten
De naam Snels Slagerij, Catering & Traiteur zegt het al. Wij zijn meer dan een Slagerij en verzorgen ook complete buffetten en catering op locatie. Onze catering service is al jaren een begrip en staat garant voor een zeer divers aanbod aan warme- en koude specialiteiten. Vlees, vis, bijgerechten, salades en luxe hapjes zijn van de lekkerste kwaliteit en met zorg bereid. Grote of kleine groepen, altijd vernieuwend en op maat geleverd.

Barbecuespecialiteiten
Bent u van plan een barbecue, gourmet, steengrill of een fondue te organiseren of een gezellig avondje te wokken? Dan zit u goed bij Slagerij Snels. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van complete barbecues, wokmenu's en gourmets. Naast vele soorten vlees en vis, leveren wij brood, salades, bijgerechten én benodigd materiaal. Ideaal, zo trakteert u uw gasten op overheerlijke specialiteiten, zonder zelf iets voor te bereiden of schoon te maken.

De mogelijkheden voor catering, bbq en hapjes zijn eindeloos. Loopt het water u al in de mond? Kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op via:

Waspik 0416-311353

Raamsdonksveer 0162-571871

BijlageGrootte
BBQ & WOK folder 2017 (1).PDF5.37 MB